HE
0
0

עוגת שוקולד עם קפה

מרכיבים:

3 ביצים
250 גרם סוכר
3/4 כוס שמן
0/5 כוס חלב
מנת אספרסו קצר
1/4 כוס מים
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
75 גרם אבקת קקאו
כוס וחצי קמח
1 וחצי כפית אבקת אפייה
65 גרם שבבי שוקולד מריר
 
אופן ההכנה:
 
בקערה טורפים ביצים,סוכר,שמן, חלב, אספרסו, מים, מלח ווניל לתערובת אחידה. מוסיפים אבקת קקאו,קמח ואבקת אפייה ומערבבים היטב.
יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ומפזרים שבבי שוקולד מעל. מחממים תנור ל180 מעלות. אופים כ- 35 דק׳ (עד שנועצים שיפוד במרכז העוגה והוא יוצא חלק לגמרי). ניתן להגיש עם אבקת סוכר מעל.
המתכון באדיבות אתר המתכונים "Foody".
x

#{title}

#{text}

#{price}