HE
0
0

פנקייק קפה וייטנאמי

מרכיבים ל-8 פנקייקים:
420 גרם (3 כוסות) קמח
3 כפיות אבקת אפייה
½ כפית אבקת קינמון
קורט מלח
360 מ"ל (1.5 כוסות) חלב
240 מ"ל (1 כוס) שמנת מתוקה
120 מ"ל (1/2 כוס) אספרסו
80 מ"ל (1/3 כוס) חלב מרוכז
4 ביצים M
הגשה:
מייפל / חלב מרוכז
 
אופן הכנה:
  1. מערבבים בקערת ערבוב גדולה את הקמח, אבקת האפייה, הקינמון והמלח.
  2. בקערה אחרת טורפים את החלב, השמנת המתוקה, האספרסו והביצים עד שהכל מתאחד.
  3. מאחדים בין שתי התערובות עד שמתקבלת בלילה סמיכה מאוד. היא היא סמיכה מדי, אפשר לדלל אותה עם עוד קצת חלב או מים.
  4. מחממים מחבת עם ציפוי non-stick, או מחממים מחבת רגילה ומשמנים אותה קלות.
  5. בעזרת כף או מצקת בינונית יוצקים תלוליות הבלילה על המחבת ומשטיחים קלות.
  6. מטגנים עד להזהבה יפה והופכים לצד השני בעזרת תרווד. מטגנים שוב עד להזהבה.
  7. ממשיכים עם יתר הבלילה.
  8. מגישים את הפנקייקים עם מייפל או חלב מרוכז בצד.
המתכון באדיבות אתר המתכונים "Foody".
x

#{title}

#{text}

#{price}